Här sitter jag med en eftersmak av fisk

Hej! Jaa, har sedan lunch haft en eftersmak av sprödbakad-fisk(lax)-nuggets. Jäkligt äckligt måste jag ju säga! Sen var det väl inget mer med det. HEJ!

HEJSVEJS

Hur står det till med er? Själv mår jag fint! ♥

Det här med orienteringen idag gick faktiskt ganska bra, eller jag och Astrid kom ungefär tio minuter efter att lektionen slutat men det hade kunnat vara värre om man säger så. Vi hade ju faktiskt kunnat vara elva minuter sena! Bara en sån sak.

Ikväll ska jag försöka komma i säng tidigt, för min lilla dröm är att man liksom vaknar en dag och ska till skolan och så är man inte trött. Det skulle ju vara underbart! Att bara resa sig upp ur sängen och börja göra sig iordning! Utan att behöva sätta klockan på snooze i sisådär en fem minuter och sen hasa sig upp ur sängen. 

Nåja, ha det nu super!


It takes two to whisper quietly

Bild hittad från google men redigerad av mig själv.
HEJ!


I högtalarna hörs Herr Hellström.

Hej alla fina! ♥
Jaa, som rubriken lyder sitter jag då i mitt lilla rum, och sjunger till Håkans låtar (som jag redan kan allt för väl). Han måste nog allt vara det finaste...
Nåja, idag har varit en fin dag och jag har varit på ungefär samma humör som igår (Toppen alltså!). Dock har jag blivit lite trög nu känner jag, hm. Blir nog en liten snabbdusch.
HEJ!För övrigt blir det orientering imorron på idrotten. Och jag som aldrig lärt mig att läsa kartor! Hur ska detta gå?

I think I’m a little bit, little bit, a little bit in love with you, but only if you're a little bit, little bit, a little bit in love with me.Idag är en sån där dag när allt känns så där underbart. En sån där dag när man är kär i allt och alla. En sån där dag när man vill ta upp sin gamla nallebjörn, lukta på honom, gunga honom lätt i famnen och pussa honom på nosen. En sån där dag när man vill hoppa i sängen med sin bästa vän. En sån där dag när man vill att alla ska sjunga på Thomas Dilevas "Vi har bara varandra" och strunta i olika religioner, sexuella läggningar och åsikter. Alla är vi människor ändå.

Idag är en sån där dag när jag känner för att bli så där tokkär. När det flyger omkring fjärilar i magen hela tiden. Och när man tänker på en viss pojke varje gång man vaknar. Och somnar. Och hela tiden däremellan.
Det enda problemet är att jag inte hittat honom än.Lykke Li- Little bit


This monday

Den här måndagen har jag:

1.        2.        3.       

4.        5.        6.


1. Ätit två bananer.
2. Råkat bryta en gaffel på ett lite halv-intressant sätt.
3. Spelat uno.
4. Tuggat mitt favorittuggummi.
5. Öppnat mitt fönster för att det var så varmt för första gången den här våren.
6. Sett ut ungefär så här.


röd o blå


Varför är bowlingskor hälften röda och hälften blå?

Mm, tänk på den ni!
Lina


Lilla fjärilFlyg lilla fjäril flyg,
över Gullbergsvass och dyn.
En dag kommer du krossas,
du lilla fjäril flyg.
Flyg lilla fjäril flyg,
en dag kommer du krossas.
Så flyg nu,
du lilla fjäril flyg.

Håkan Hellström- Flyg du lilla fjäril


(Hej, håller förmodligen på att städa mitt bombnedslag till rum just nu. Innan NasseSnasse www.a-s-s-e.bloggplatsen.se kommer hit.)

Lina


Påsktårta

Mors!
Jaa, lite efter som jag är kommer jag nu med en bild på en tårta som jag och pappan min gjorde i påskas.
Den blev faktiskt ganska god. Det är en prinsesstårta som är helt hembakad mer än själva vit-marsipan-locket. Det är köpt på ica.


   
 
(klicka på bilderna för förstoring.)

Hej!
Lina


Ljudet av grus som klirrar i cykelns ekrar en solig majdag

Hej!
Jag och papi har varit ute på en liten cykelsväng idag, där vi för övrigt träffade på min mentor som satt och åt grillat. Hursomhelst var det skönt att få ta ut cyklarna idag, då känns det som vår. På riktigt. När gruset är borttaget och solen tittar fram bakom träden.
Det som väntar nu är en middag, bara pappa och jag, innefattande grillat, potatis och bea.

Finfint!
Lina

RSS 2.0